Imate vprašanje? tel: 068125970 email: glasbenicenterprima@gmail.com

O nas

Glasbeni center Prima je zasnovala mlada ekipa izkušenih glasbenikov in profesorjev, ki je želela širšemu okolju dati možnost celovitega, kvalitetnega in dostopnega umetniško-glasbenega izobraževanja. Nastala je ideja o glasbenem centru, ki združuje različne umetnosti, povezane z glasbo, ki bi uporabniku nudila poučno, zabavno ter sproščujoče glasbeno izobraževanje in preživljanje prostega časa.
Naše poslanstvo je omogočiti glasbeno izobraževanje čim širšemu krogu ljudi, ter ustvariti to izobraževanje čim bolj inovativno, dinamično, razgibano in poučno v odnosu do ostalega sveta. Naši programi temeljijo na večletnih izkušnjah profesorjev ter povzemajo najboljše iz več različnih glasbenih metod poučevanja, zato so naši programi dejansko primerni za vse. Pri vpisu ni pomembna starost – mnenja smo, da se ob ustreznem pristopu lahko uči vsak, ne glede na starost ali kakršne koli druge dejavnike. Zato smo odprti za nove ideje, možnosti in spoznanja in se veselimo kreativnega dela z učenci.
Želimo si, da bi glasbo vzljubilo čim več ljudi, saj poznamo mnoge njene dobre lastnosti, od tega, da nas pomirja in radosti, nas zbližuje z drugimi ter v nas spodbuja čut za sočloveka. Naj bo glasba tisto, kar nas povezuje in osrečuje. Spoštovani glasbeniki in glasbenice, dobrodošli pri nas, kjer ustvarjamo skupaj.
 
Vsakdo se lahko nauči!